неделя, 26 декември 2010 г.

Картички- подарък


В тази публикация ще покажа картичките, които получих през годината. Подарък от едни момичета, на които искам да се извиня, че не съм ги показвала досега/ всъщност само от siskus съм показвала/.

Най- долу е от siskus, горе в дясно е от DeniTZ, а горе в ляво е последната, която получих преди две седмици- от Krassimira. Благодаря Ви, момичета.

Пожелавам Ви да бъдете все така креативни! На всички- да творите с много любов! Коледа да Ви направи още по- добри, по- щастливи, по- мили!

Тъй като това ще бъде последната публикация за годината, Ви пожелавам приятно и весело посрещане на Новата година.

Весели празници!

сряда, 22 декември 2010 г.

Table cardsФейсбук ме срещна с една млада дама, която повярва в мен! Казва се Ради Вълканова и е аранжор в Интерхотел България- Бургас. Много хареса Коледните ми картички и веднага се свърза с мен. С идея за Тейбъл картички! Това е първата ми голяма поръчка, откакто се занимавам с изработване на картички. Имаше малко перипети относно броката, но се справих. Имах цветовата гама, а самата идея беше да са различни. Изискването беше половината да са със зелени елхички, а другите- кафяви, конячни, медени. И така в края на Ноември започнах с поръчките за Коледа. Трябваше да направя 20 бр., с приблизителни размери 10х15 sm, 13х15 sm. В същото време продължих с Коледните картички. Малко нагорнище ми дойде, но се справих. Изпълних поръчката навреме. След няколко дена ми поръчаха още бройки. Всички станаха много хубави, чак не ми се даваха... Изработих ги много качествено, защото за мен това е много важно. Никога не претупвам нещата.
И така, в ресторанта на Интерхотел България ще стоят моите Тейбъл картички! Заедно с прекрасната аранжировка на Ради Вълканова- голям талант има това момиче!
С пожелание да изживеете една НЕЗАБРАВИМА КОЛЕДА!

понеделник, 20 декември 2010 г.

Част от моята Коледа

Остават няколко дена до Коледа! Ах, колко го обичам този празник... Еуфорията по украсяването на Коледната елха, запалената камина, ароматните меденки...
Като споменах меденки, да Ви представя моята Коледна къщичка от медено тесто:

Изпичат се стените, покрива, кумина. Слепват се със смес от белтък, пудра захар, лим. сок. Целият покрив е с тази смес, а долу има изкуствен сняг. Надписа Коледа е направен върху фигурка от солено тесто с темперни бои.
Весели празници!
Ще участвам с този си проект в Коледа с Хобисимо. Наградата е страхотна!

вторник, 14 декември 2010 г.

Заснежени борчета


Представям Ви моите заснежени борчета! Може би липсата на сняг в Бургас ме подтикна да направя тези картички. Различни от предишните - цветни елхички. Много по- добре изглеждат на живо - снимките не са от най- добрите :).

Каричките може да намерите на няколко места в град Бургас:
АРТ ГАЛЕРИЯ ЕТИ - Бургас, ул. "Георги Кирков" 21;
АРТ - МАГАЗИН - Бургас, ул. "Цар Иван Шишман" 16;
МОЛ ПЛАЗА - Бургас, пред магазин Бенетон от 17 до 23 Декември.

Ще участвам в:
Frosted Designs: Fabulous Friday Challenge - Ribbon /till 17.12.2010
Dottie's World: Anithing goes - blue
Alphabet Challenge Blog : G - Glitter

четвъртък, 9 декември 2010 г.

Коледа наближаваЕдно малко по- различно Коледно дърво със сини камъчета. Надявам се да Ви хареса. Видях подобна декорация на витрините на няколко магазина и много се впечатлих!

И още две картички, целите в брокат. Защото Коледа за мен е блясък!


Ще участвам в:
Frosted designs: Fabulous Friday blog

събота, 4 декември 2010 г.

Елхичка
Това е моето предложение за картичка с елхичка.
Можете ли да познаете от какво е направена елхичката на втората картичка?


Ще участвам в:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...