петък, 18 февруари 2011 г.

Първа годинка на блога!Ето, че измина една година от създаването на блога ми! За една година се запознах с много приятели, макар и само виртуално. Създадох много картички. Това е 64 публикация. Ако сложим по три картички на всяка- това прави около 200 картички + тейбъл картички+ тези, които не съм снимала... Значи около 250 картички, а може и повече да са! И точно за последните съм без апарат и снимах с телефон... Цветовете всъщност са по- наситени, но да не се оправдавам...

Не съм подготвила награда, защото по този начин ще Ви задължа да оставите коментар! Целта ми е просто да споделя с вас радостта си! Защото всеки проект, който публикувам тук е направен с голямо старание! Броката ми влезе под кожата,но правя картички и без брокат, както вече видяхте... Ще продължавам да правя картички, въпреки оскъдното време, с което разполагам! Защото ръчно изработената картичка носи много положителен заряд! Направена от сърце и душа!

Благодаря, че ме посещавате!

12 коментара:

 1. Krechi честита годинка на блога ти! Желая ти достатъчно време за любимите занимания, вдъхновение и споделени емоции тук на страничките на блога! И да си здрава и усмихната!

  ОтговорИзтриване
 2. Честита годишнина и от мен!
  Пожелавам ти да продължиш да създаваш красота и да правиш вълшебства :-)

  А брокатът ти е влязъл не под кожата, а в сърцето!

  Пожелавам ти много вдъхновение и повече време за себеизразяване... и още хиляди пъти по 250 картички :-))

  ОтговорИзтриване
 3. Честита годинка!Пожелавам ти много вдъхновение, удовлетворение и радост от прекрасното хоби!

  ОтговорИзтриване
 4. Честита годишнина! Още много картички и да не те напуска вдъхновението ти пожелавам.

  ОтговорИзтриване
 5. Честита годинка:)))Пожелавам ти още много по толкова картички и идеи:))))Да успяваш да се вдъхновяваш от всичко ,което те заобикаля и красотата да не напуска твоят свят:))))Много реализирани планове и постигнати цели и все така да радваш с прекрасните си творения всички около теб:)))

  ОтговорИзтриване
 6. Честита годинка!Пожелавам ти много творческо вдъхновение и винаги да създаваш такива красоти

  ОтговорИзтриване
 7. Честито, Краси!
  Ти имаш своят 'бляскав' почерк, и без теб нашето бг творческо пространство, нямаше да е съшото.
  Пожелавам ти от теб да се учат много, да продължаваш да присъстваш осезаемо и да си щастлива.

  ОтговорИзтриване
 8. Честита годинка и от мен, Краси!Много творческо вдъхновение и време за изпълнение! ;)

  ОтговорИзтриване
 9. Краси, много е хубаво човек да празнува рожден ден, нали:)
  Пожелавам ти още много, много картички, с които да радваш и посетителите тук и получателите им. :) Твоите картички са единствени по рода си с удоволствие надничам при теб :)
  Бъди все така вдъхновена!
  Усмих от мен!

  ОтговорИзтриване
 10. Краси, честит първи рожден ден на блога ти! Желая ти много здраве, креативност, вдъхновение и още куп творения! С радост го стопанисвай и споделяй с нас, за да ни направиш съпричастни с брокатените ти и други чуднотийки! Много свободно време е парички да имаш за всичко!

  ОтговорИзтриване
 11. Честита годинка и от мен :). Прекрасни картички си направила по този повод :). Желая ти достатъчно време за всичко, което планираш да направиш.

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...