петък, 8 април 2011 г.

Пролетно цвете


Още със задаването на задачата в Арти марк реших, че ще участвам! Много обичам цветя, макар рядко да присъстват в моите картички! За да докарам цвета на Кукуряка, се наложи да смесвам лилав и тъмно син брокат- стана страхотно! Панделките също са два цвята за да докарам цвета на цветето.

И така участвам в:
Arty-Mark: Игра 15
Имам малко съмнения дали е Кукуряк или Минзухар... :)))!!!

И да споделя възмущението си от кражбата на картички на Ади! Все си мислех, че това на нас няма да се случи, но съм грешала. Не прави чест на това момиче. Ама за каква чест говоря- тя няма морални ценности! Честно казано аз се подразних преди време от едно момиче/във Фейсбук/, когато видях, че е направила картичка по мой модел. Става въпрос за Коледна картичка- няма да споменавам името на момичето. Подразни ме, че не е сложила линк към моя блог или профил. Но бързо ми мина :). И все пак- не са хубави тия неща, трябва да се уважаваме и ценим! Ако някога по невнимание не съм тагнала някой за дадена идея- моля да се обади :))) !
Ех, че дълга стана тая публикация :)))

5 коментара:

  1. Картичката е страхотна! Как ми се иска да видя някоя от твоите брокатени красоти на живо - сигурно са още по-прекрасни! А съмненията ти са основателни - не е кукуряк, а минзухар ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна картичка Краси,цветето е прекрасно,обичам много минзухари!

    ОтговорИзтриване
  3. Краси ти си феята на броката, справяш се толкова добре. Направо страхотно! Благодаря ти че се включи в играта, само че като си публикувала поста си, си прибавила линк към моя блог вместо към твоя.Сега ще направя нова връзка за качване и като си готова ще я махна.Ще се радвам ако и другите успеят да видят картичката ти ,за да могат и да гласуват.Благодаря ти предварително.Усмихнат ден!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря Ви, момичета!
    Размяната на линковете не съм разбрала как е станала. Едва сега го виждам. Благодаря на Доника, че ме уведоми и е сложила нов линк към блога ми. Без номер ще бъда, какво толкова :)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...