понеделник, 31 октомври 2011 г.

Pumpkin with decoration











Halloween- празник, който намира все повече последователи в България! Тази година/ за съжаление/ не направих нито една картичка. Но затова пък наблегнах на ТИКВАТА! Ето как я направих:
Необходими материали: тиква, молив, макетен нож, брокат.
След като изрежете тиквата в желаното от Вас изображение, може да декорирате на празното място. Нарисувайте например дърво с молив или флумастер. След това с макетен нож очертайте по контура. Издълбайте внимателно само горната част на кората. Не се старайте да е гладко- колкото е по- релефно толкова е по реалистично. Накрая поставете брокат на изрязаното изображение. Обърнете тиквата обратно и я потупайте- за да падне излишния брокат. За финал избършете внимателно около изображението с мокра кърпа.
Това ми хрумна ден преди Halloween! Споделям го с Вас, защото е много лесно за изработка. И най- важното- не се изисква лепило. А колко ще трае тази декорация- ще Ви кажа, след няколко дена :). Но за сега броката не пада!
Аз продължавам с подготовката за празника!
BOO BOO BOO HAPPY HALLOWEEN
Ще участвам в играта на Hobbisimo: Хелоуин

6 коментара:

  1. Страхитна идея!За следващата година мисля да наблегна на тиквеното изпълнение.Сега синът ми я изряза!Твоята е наистина много интересна!

    ОтговорИзтриване
  2. Тиквата е УНИКАЛНА! Поздравления за идеята за допълнителна декорация. Изглежда впечатляващо и...толкова лесно, а като знам колко трудно се изрязва тиква...разбирам защо не си стигнала до картичките.. Боооооо...

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна тиква си измайсторила! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  4. Присъединявам се към възхищението на останалите! И аз като борила се с тиква тази година, мога да кажа само "УАУ"! Колко е чиста и ясна изработката ти! Кръгли очи!!! Браво! Ти си майстор най-велик на тиквите :). А идеята с декорацията с брокат-неповторима! Надявам се чудно сте си прекарали в празничната нощ!
    Благодаря, че участва при нас и Хобисимо!

    ОтговорИзтриване
  5. Тиквата е ужасяващо разкошна! А идеята с капачето на мен ми допадна най-много, жесток е!

    ОтговорИзтриване
  6. Много готин тиквен фенер... Не смея да си представя колко време ти е отнела направата й. Резултатът обаче е чуден!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...