понеделник, 14 ноември 2011 г.

Бял Коледен венец



Споделям с Вас последните си творения!
За първи път правя Коледен венец. Не знам защо реших, че трябва да е с бял брокат :). Слива се със заскрежените прозорци на вратата, но все пак много си го харесвам.
За втората- виждали сте и други мои елхички в предишни публикации. Всъщност много се хареса модела! А лилавото ми е любим цвят, особенно за Коледа! Брокат и полусферични перли за залепване, панделка от органза с кант и надпис- този път не на български, за разнообразие!

4 коментара:

  1. Много са красиви и двете картички и с много коледно настроение! Елхичката сме я виждали, но всяка твоя картичка с нея си има собствено очарование, а коледният венец е много нежен и това, че е бял подсилва усещането за чистотата на снега. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Много красиви и прекрасно бляскави картички! Няма да скрия, че твоите блестящи коледни елхички бяха едни от първите картички миналата година, които ми направиха впечатление, когато започнах да се потапям в новото ми хоби и да откривам разнообразието и богатството му!

    ОтговорИзтриване
  3. И двете картички са страхотни:)))И аз много ти харесвам модела с елхата,но първата ми грабна окото веднага:)))Много ми харесва как си я направила и да ти кажа макар леко да се слива с прозорчетата така си е супер:)))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...