неделя, 27 февруари 2011 г.

Кокиченца


Това са последните ми картички. Кокичето е много нежно цвете. Много се чудех как да ги направя. Надявам се да Ви харесат!
Това е и поздрав за Двете елши за Първия Рожден ден! Пожелавам на целия екип много доволни клиенти!

Последната ще я включа в предизвикателството на Картичкофурии "Бяло и червено"

събота, 26 февруари 2011 г.

Бяло и червено

Картичка за Баба Марта не бях правила до сега. Обичам да плета мартенички на една кука за ръка, също Пижо и Пенда и други. За тази картичка ме предизвикаха Двете елши- този път с малко червен брокат, хартия с релефни рози и червени мъниста. Придружена с мартеничка на една кука. И в очакване на Баба Марта!

Участвам в:

А това са подаръчета от играта Handmade gift, които получих от Иренка! Благодаря, Рени!


Приятни почивни дни Ви пожелавам!

петък, 18 февруари 2011 г.

Първа годинка на блога!Ето, че измина една година от създаването на блога ми! За една година се запознах с много приятели, макар и само виртуално. Създадох много картички. Това е 64 публикация. Ако сложим по три картички на всяка- това прави около 200 картички + тейбъл картички+ тези, които не съм снимала... Значи около 250 картички, а може и повече да са! И точно за последните съм без апарат и снимах с телефон... Цветовете всъщност са по- наситени, но да не се оправдавам...

Не съм подготвила награда, защото по този начин ще Ви задължа да оставите коментар! Целта ми е просто да споделя с вас радостта си! Защото всеки проект, който публикувам тук е направен с голямо старание! Броката ми влезе под кожата,но правя картички и без брокат, както вече видяхте... Ще продължавам да правя картички, въпреки оскъдното време, с което разполагам! Защото ръчно изработената картичка носи много положителен заряд! Направена от сърце и душа!

Благодаря, че ме посещавате!

четвъртък, 3 февруари 2011 г.

Пеперуди с перли и камъчетаОтдавна се канех да направя такива картички- с големи пеперуди, различни цветове. Мисля, че времето е много подходящо- за Свети Валентин, но да не е все сърца... И понеже има перли и камъчета отива при:
Извинете за качеството на снимките!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...