неделя, 20 март 2011 г.

В очакване на Великден
















Великден е един много обичан от мен празник! Цялата подготовка около него ми е много приятна! Върша всичко с голяма лекота и удоволствие! Няма нищо по- хубаво от семейство, което се забавлява с децата си! Да виждаш радоста в техните очи, когато започне боренето с шарени яйца!
И понеже има още време за боядисването на яйца, ще Ви предложа няколко картички, които направих вчера. Формата на яйцата не е много правилна, но такива са моите възможности.









Надявам се, че допринесох за повишаването на настроението Ви!
Приятен ден!




неделя, 13 март 2011 г.

Картички за сватба




Отдавна си мислех да направя нещо за сватба. Ето, че настъпи момента!

Първоначалната идея беше да използвам само черен и бял брокат- като на втората картичка. След като я направих, реших другата да е малко по- различна- малките червени сърчица паснаха чудесно! Същият цвят са като панделката и картона! Много съм доволна от резултата! Остава да сложа и надпис......, може би "Честито" или нещо по- завъртяно, ще го измисля.


С пожелание за приятен, слънчев следобед!!!

сряда, 9 март 2011 г.

Подаръk за 8- ми Март



Тази картичка изработих специално за Бояна Христова- bhristova, ето тук може да я откриете. Идеята беше на Картичкофурии- размяна на картички за празника.
За първи път лепих толкова много елементи и малко брокат :)! Реших да направя нещо различно, но да присъстват цветя.
Ще я включа в:
Картичкофурии- Жените са цветя -предизвиква ни Chiges

четвъртък, 3 март 2011 г.

8 Март


Тази картичка направих за Крейзито- като видях задачата и веднага си казах, че трябва да участвам! За първи път правя такава- ще бъде за госпожата на Емил за 8 Март. Много се постарах- дано да остане доволна!
Участвам в:
The crazy challenge 56- Here Comes Spring
Cute Card Thursday 154- Sins of Spring

вторник, 1 март 2011 г.

Честита Баба Марта!!!







Честита Баба Марта, мили последователи и читатели! Пожелавам Ви здраве, любов, късмет и берекет! Реших да споделя с Вас тези мартенички. Кукличките са много интересни, не съм ги правила аз. Третата и четвъртата са мое дело.

Днес, както повечето от Вас разбраха във Фейсбук, имам Рожден ден! Благодаря за пожеланията, стоплихте душата ми! Мислех да не пускам публикация, но като видях, че поздравите са почнали още в ранните часове- нямаше как! Тази картичка всъщност е правена преди месеци, но сега я преправих. Подходяща за сватба.


Още веднъж- бъдете живи и здрави!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...