Последователи

понеделник, 31 октомври 2011 г.

Pumpkin with decorationHalloween- празник, който намира все повече последователи в България! Тази година/ за съжаление/ не направих нито една картичка. Но затова пък наблегнах на ТИКВАТА! Ето как я направих:
Необходими материали: тиква, молив, макетен нож, брокат.
След като изрежете тиквата в желаното от Вас изображение, може да декорирате на празното място. Нарисувайте например дърво с молив или флумастер. След това с макетен нож очертайте по контура. Издълбайте внимателно само горната част на кората. Не се старайте да е гладко- колкото е по- релефно толкова е по реалистично. Накрая поставете брокат на изрязаното изображение. Обърнете тиквата обратно и я потупайте- за да падне излишния брокат. За финал избършете внимателно около изображението с мокра кърпа.
Това ми хрумна ден преди Halloween! Споделям го с Вас, защото е много лесно за изработка. И най- важното- не се изисква лепило. А колко ще трае тази декорация- ще Ви кажа, след няколко дена :). Но за сега броката не пада!
Аз продължавам с подготовката за празника!
BOO BOO BOO HAPPY HALLOWEEN
Ще участвам в играта на Hobbisimo: Хелоуин

неделя, 16 октомври 2011 г.

ТеменужкиОтново салфетки, с малко брокат, полусферични перли и.......теменужки! Въпреки есенното време! Надявам се поне малко да стопля душите Ви! Малката картичка е на три пласта, голямата има само няколко цветчета на два пласта.

сряда, 12 октомври 2011 г.

Blog candyМоже да участвате за тази награда!

вторник, 11 октомври 2011 г.

Ново


Това са новите ми картички със салфетки, дигитални изображения- оцветени с акварелни моливи, малко брокат, малко полусферични перлички, панделки и... голямо желание за изработването им :)!
Приятен ден!
Ще участвам в:
PaperCrafting Journey- Die cuts and/ or punch
The Secret Crafter Saturday Challenge- Anything goes as long as it sparkles

неделя, 9 октомври 2011 г.

Голям СнежкоОстават около 2 месеца и половина до Коледа! Много обичам този празник, може би затова нямам търпение да извадя хартиите, пънча Снежинка... А тази година и салфетките :).
Това изображение е много симпатично. Оцветено е с акварелни моливи, в меки, топли цветове. Основата е от салфетка. Размера на картичката е 16х19 см.


Ще участвам в:
четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Картичка със салфетка


Здравейте!


Продължавам да експериментирам- сега съм на тема салфетки. Смесвам няколко техники. Голямото и малкото цвете са 3D - за средното не ми останаха нерви. Направих още една картичка преди това и вече бях изтущена в края на работния ден. За съжаление имам проблем със снимките, но успях да направя една на картичката, с която ще участвам при :
CCCB Week 77- We are going 3D- the bigger ang the smaller flowers are 3D

Картички от СептемвриМесец Септември- без публикация! Сега трябва да наваксвам!

Споделям с вас последните си картички. Надявам се да Ви харесат!

Последната картичка е за една сватба, на която бяхме поканени. С малко брокат и панделка органза! Да са живи и здрави младоженците!


Пропуснах да снимам плика:), но беше пак изрязан с пънч по края и панделка за завързване.
Приятен ден Ви желая!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...