събота, 18 февруари 2012 г.

2nd Blogoversary!!!




Да, днес празнувам 2 годинки! Доволна съм от всички реализирани проекти! Постоянно в търсене на нещо ново, различно и интересно!

Първата картичка сте я виждали вече във Фейсбук. След тези от преднишната публикация, реших да направя и в лилаво. Тя пък взе, че стана много сполучлива- лилавите камъчета стоят много нежно... Органзата е много подходяща!

Втората е за Рожден ден на едно момченце, което днес става на 9 години. Много ми е трудно да измисля картичка за такава възраст... Май ще трябва да се поразровя из нета за идейки...


Спирам до тук с картичките...Благодаря на всички, които надничат тук! Надявам се да Ви е приятно моето местенце! Всички сте добре дошли! Благодаря Ви за коментарите, които чета с удоволствие! Бъдете живи и здрави! И заповядайте отново- вече на тема Баба Марта!

I will play in:
HIMCR34- Glitter. glitter

18 коментара:

  1. Краси, честити 2 годинки! Как си лети времето! Още много бляскави проекти да направиш. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Честита годишнина на блога ти, Краси!Много успехи и сбъднати мечти, ти желая!

    ОтговорИзтриване
  3. Честит блого-рожден ден! Още много години да ни радваш с красиви, бляскави и завладяващи проекти! Като тези красоти, които ни показваш сега!

    ОтговорИзтриване
  4. Честити 2 годинки на блогчето ти! Пожелавам ти да го списваш още много, много пъти по две и да продължаваш да създаваш все така бляскави и креативни неща!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря, Силви! Не знам дали ще публикувам двойно повече, но ще се опитам да направя по- креативни неща!

      Изтриване
  5. Честита 2-ра годинка на блога, който така грижливо стопанисваш! То си е като дете, което си иска своите грижи и внимание... Благодаря ти че споделяш своите творения с нас! Тази красота, това изящество - трябва да бъде видяно от целия свят, ако може.... Много се радвам като видя че си писала в блога и веднага надничам, да се насладя на нежните ти картички, които много харесвам. Не спирай да споделяш! Бъди жива и здрава!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дани, за мен е удоволствие да споделям с вас! Наистина иска време за публикация- да качиш снимки, да напишеш текста, да впишеш сайтовете/ блоговете с линк, в които участваш за дадена награда... Не е никак лесно. Но се справям...

      Изтриване
  6. Честит рожден ден на блога ти! Още много години ти желая да го изпълваш с красота и блясък!
    Картичките са много хубави! Втората ми е особено симпатична, може би заради темата - не бих могла да си представя момчешка картичка с брокат, а ти ми показа че е възможно!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря за пожеланията, Те4ето!
    Втората картичка вече е подарена и много се хареса! Исках да е нещо необвързващо... Мисля, че успях!

    ОтговорИзтриване
  8. Краси, честита втора блог-годинка! Пожелавам ти здраве, много усмихнати и креативни дни изпълнени с брокат и красота!

    ОтговорИзтриване
  9. Честит втори рожден ден на блогчето ти! Много вдъхновение и още много реализирани проекти и мечти ти пожелавам в следващите години!Бъди здрава!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! И аз пожелавам всички Вие да сте живи и здрави!

      Изтриване
  10. Честит рожден ден на блога ти! Пожелавам ти здраве, щастие и много свободно време, за да успееш да реализираш идеите си!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...