четвъртък, 19 април 2012 г.

Жълто и розово!

Скоро време не съм майсторила нищо. И не защото не искам, а защото нямам време. Но... това ще се промени, защото по стечение на обстоятелствата съм в болнични за около 10- тина дена. Травмата на ходилото ми ще мине, но за съжаление ще пропусна разходките :( Седенето в къщи обаче изобщо няма да ми попречи да се насладя на любимото хоби. Отдавна гледах този десен салфетка- красиви жълти цветя на фона на розови по- малки цветя, решетки... Преди време Te4eto ме попита за салфетките- да за моите картички използвам салфетки. Според това на какъв фон се лепи салфетката се получава различен цвят картичка. Вече публикувах няколко в различни цветове в предишна публикация.
Ето как направих тази картичка:
За да станат наситени цветовете залепих салфетката на бял картон. Готовото цветно картонче изрязах в нужните размери. След това го залепих на жълт лист и накрая на розовов прегънат картон. /Пропуснах да кажа, че тази салфетка е еднопластова. Ако използвате трипластова трябва внимателно да отлепите най- горния слой./ Залепих в средата на цветята по едно жълто камъче. Засилих контурите с брокатен химикал.
Това е от мен. Надявам се, че Ви е било интересно!

5 коментара:

  1. Чудесно се е получило!Харесва ми начина по който използваш салфетките!

    ОтговорИзтриване
  2. Краси, Много приятна картичка се е получила!

    ОтговорИзтриване
  3. Хубава картичка! Интересно ми е как лепиш салфетката?

    ОтговорИзтриване
  4. Не само интересно, но и наслаждаващо, защото се е получила една прекрасна, нежна и очарователна картичка, която носи много слънчево настроение и усмивки!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...