неделя, 29 април 2012 г.

Пастелни цветовеОсновно оставих картичката да бъде в пастелни цветове. Белият брокат е само върху надписа. Тук салфетката е върху син лист, който след това е залепен на бял картон. След това трите части са залепени с обемни лепки. Камъчета, перли и органза за декорация.
Litlle Darlings Challenges: Flowers- till 8.05
Pile it on: 17- Sparkle and shine- till 29.04
Whoopsi Daisy- Use a Flourish- till 29.04
Just keep on Creating: 1- Anything goes- till 1.05

вторник, 24 април 2012 г.

ПликовеТези пликове са направени отново със салфетка. Виждате, че има малко разлика в цветовете- това е така, защото основата е различна. Ето как ги правя:Нанасям сухо /стик/ лепило върху избраната основа. После започвам поставянето на салфетката като притискам с пръсти за да залепне добре и внимавам да не се набръчка някъде. Доизглажам готовия лист, режа в желаната форма и вече си имам моя цветна хартия, подходяща за картички, кутийки, пликове...
OCC: Butterflies- till 24.04


четвъртък, 19 април 2012 г.

Жълто и розово!

Скоро време не съм майсторила нищо. И не защото не искам, а защото нямам време. Но... това ще се промени, защото по стечение на обстоятелствата съм в болнични за около 10- тина дена. Травмата на ходилото ми ще мине, но за съжаление ще пропусна разходките :( Седенето в къщи обаче изобщо няма да ми попречи да се насладя на любимото хоби. Отдавна гледах този десен салфетка- красиви жълти цветя на фона на розови по- малки цветя, решетки... Преди време Te4eto ме попита за салфетките- да за моите картички използвам салфетки. Според това на какъв фон се лепи салфетката се получава различен цвят картичка. Вече публикувах няколко в различни цветове в предишна публикация.
Ето как направих тази картичка:
За да станат наситени цветовете залепих салфетката на бял картон. Готовото цветно картонче изрязах в нужните размери. След това го залепих на жълт лист и накрая на розовов прегънат картон. /Пропуснах да кажа, че тази салфетка е еднопластова. Ако използвате трипластова трябва внимателно да отлепите най- горния слой./ Залепих в средата на цветята по едно жълто камъче. Засилих контурите с брокатен химикал.
Това е от мен. Надявам се, че Ви е било интересно!

четвъртък, 12 април 2012 г.

Шарено, но не и Великденско!


Шарена е тази ми публикация, но не много подходяща за Великден! Едната картинка е Камбанка, а другата папагал- пират :). Втората е за едно момче, което преди няколко дни празнува своя 9- ти Рожден ден. С голямо удоволствие го оцветих, добавих камъчета на шапката, брокат на опашката, малко блясък на клюна и шапката.
Пожелавам Ви весели празници! А аз продължавам с подготовката за утрешния 9- ти Рожден ден на моя син!

понеделник, 2 април 2012 г.

Бинго!


Е, този път успях да си кача снимките навреме. Като видях Бингото на Забавлятелството реших, че не може да не участвам. За първи път играя Бинго в интернет :). И се справих- това е ДАНТЕЛА, ПЕРЛИ/ КАМЪЧЕТА, ПЕРФОРАТОР. Перли и камъчета има на цветенцата, дантела- на първата и втората, а надписите са изрязани с пънч. Това са новите ми добавки към картичките- няколко цвята дантела, които ще видите в следващите картички и няколко цвята органза с ластик. Цветята за пролетта са задължителни- моите са с брокат естествено :)!

И така, участвам в:

CCH 113- Spring/ till 08.04
Simon Says Stamp Challenge- Anything goes

неделя, 1 април 2012 г.

Шарено!

Тези картички се опитах да кача преди няколко дена, но за съжаление неуспешно! Изтървах предизвикателството за което бяха предназначени. Но ги споделям за тези, които нямат профил във фейсбук. Защото са много свежи, грейнали, пролетни, празнични! Броката е нанесен само върху феите, а белите полусферични перли са добра комбинация за цветята! Органзата в косите на първата фея стои много ефирно.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...