вторник, 18 февруари 2014 г.

Честита ми 4-та блогогодинка!

Преди 4 година на тази дата беше първата ми публикация! От тогава досега изпробвах различни техники, материали, инструменти. Но няма да спра до тук :). Отворена съм за нови и разнообразни неща, колкото може повече.
И така... по повод Рожденния ден на блога ще дам две награди. Ще включват картичка, ръчно изработени от мен цветя, хартии, изработени с любимата ми напоследък техника, нещо с брокат, камъчета и панделки. Снимка не мога да сложа, защото тепърва ще ги изработя някои неща. Единственото условие е да оставите коментар след тази публикация тук или във фейсбук, като трябва да уточните каква цветова гама предпочитате( за да знам какви цветя и хартии да приготвя). Имате на разположение една седмица- до 25 Февруари вечерта. На 26-ти ще обявя кои двама от Вас са имали по- голям късмет и ще помоля за адреси. Ще се постарая в рамките на два дена да ги пратя.
Сега ще Ви покажа няколко картички, част от които сте виждали във фейсбук. Темата беше празника Свети Валентин!















 Цветята и хартиите ще бъдат изработени по техниката, която съм използвала при изработката на тези картички- изрязани с пънч, нанизани на тел с мънисто!
Приятен ден на всички!

29 коментара:

  1. :) Честита 4-та блого-годинка, Краси!Пожелавам ти още бляскави проекти и много вдъхновение, разбира се! Букетчетата са толкова сладки!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Честита блогогодинка, Краси! Да си жива и здрава и да ми радваш ояите и душата още много години!
    Няма да уточнявам цветове :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Честита блогогодинка, Краси! Много щастие, радост и много време за любимото хоби! Картичките ти за Свети Валентин, са наистина прекрасни!
    Аз харесвам всички цветове :)

    ОтговорИзтриване
  4. Честита 4-та блогогодинка! Пожелавам ти още много мнооооого години творческо вдъхновение! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Честита поредна годинка в блогопространството! Пожелавам още много такива, все така изпълнени с много вдъхновение, настроение и красиви проекти! Чудесни картички и страхотни букетчета! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Още много по 4 да ни радваш:)Адаш!

    ОтговорИзтриване
  7. Честита 4-та блогогодинка! Пожелавам ти още много много години творческо вдъхновение! Картичките са чудесни :)

    ОтговорИзтриване
  8. Честита блогодинка! Неусетно минаха четири, нека все така неусетно и забавно да минат още 10 по 4! Много ми харесват букетчетата, чудесна идея.

    ОтговорИзтриване
  9. Честита годишнина! Дано все така продължаваш и експериментираш:) Соред мен няма по ценно от това, човек освен да твори, да радва себе си и околните, да научи и нещо ново и вълнуващо. Развивай се все така и ощее мнооогоо години творчески успехи! Картичките са прекрасни. Най- много ми харесва тази с кремавите рози и кремавото сърце с бялата дантела( предпоследната )

    ОтговорИзтриване
  10. Честита годишнина от блогогодинка четвърта-да създаваш да твориш и да продължаваш да ти радваш с прекрасните картички -бъди щастлва

    ОтговорИзтриване
  11. Честит рожден ден на блога, Краси! Бъди здрава и творяща красота, за да бъдат хората около теб щастливи!

    ОтговорИзтриване
  12. Честита блогогодинка, Краси!
    Пожелавам ти вдъхновението да не те напуска и винаги да намираш врама за любимите творения! Първита две картички са невероятни!!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Честито, Краси! Пожелавам ти да ни радваш още с красотите си и да бъдеш все така талантлива!!! Всичка, което правиш, е невероятно! :)

    ОтговорИзтриване
  14. Честита блогогодинка Краси, още много красоти да сътвориш и да ни радваш с тях. Цветенцата ти са страхотни, мисля че трябва да ни направиш едно уроче :)

    ОтговорИзтриване
  15. Краси, Честита 4та годишнина в блог пространството! Аз също като теб преди 4 години започнах да се занимавам усилено с нашето хоби.
    Прекрасни картички си сътворила, а цветята са чудни!
    Продължавай все така да твориш красоти!
    Желая ти много творческо вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  16. Честита четвърта блогогодинка! Желая ти от сърце нестихващо вдъхновение!Картичките ти са прекрасни!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  17. Честит празник. Нека те завладяват още много идеи и реализираш поне 101 % от тях.

    ОтговорИзтриване
  18. Лелеее, 4 години си е съвсем сериозно. Още 100 по толкова ти пожелавам, да твориш и вдъхновяваш!

    ОтговорИзтриване
  19. Еха! Честита блогогодишнина! Кога минаха цели 4 години? Много ми харесаха тези букетчета, които надничат от картичките ;).

    ОтговорИзтриване
  20. Честита блогогодинка, Краси!!! Нека вдъхновението бъде винаги с теб! Продължавай да твориш все така неуморно:)))

    ОтговорИзтриване
  21. Честита блогогодинка. Желая ти много творческо вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  22. Леле, Кречи как минава времето... аз сега си давам сметка, че и моя блог е на толкова. Нека да ти е честита 4 блого годинка. Според мен това е страхотен успех, да си заразена с духа на творчеството толкова време и да имаш такова постоянство. Продължавай все така. Желая ти вдъхновение и много усмивки.

    ОтговорИзтриване
  23. Честита блогогодинка :). Желая ти настроение и вдъхновение.

    ОтговорИзтриване
  24. Честита блогогодинка, Краси! Да си жива и здрава! Картичките ти са прекрасни във всички цветове!

    ОтговорИзтриване
  25. Честита ти блогогодинка!Да си жива и здрава и да продължаваш все така и занапред!

    ОтговорИзтриване
  26. Честита блогогодинка, Краси! От сърце ти желая здраве, нестихващо вдъхновение и много поводи за усмивки. Продължавай да изпълваш с красоти това местенце и да ни радваш! Поздрави! :)

    ОтговорИзтриване
  27. Честит празник, Краси, още много пъти по 4 години. Бъди здрава и вдъхновена!

    ОтговорИзтриване
  28. Честито и от мен! Пожелавам ти още мнооого години да твориш и да ни радваш с красивите си произведения и винаги да си осеяна с творческо вдъхновение! Цветовата гама на първите две картички от тази статия най - много ми допаднаха.

    ОтговорИзтриване
  29. Честита блогогодинка! За мен ще е чест,ако имам късмета да притежавам нещо твое. Гама трудно ще определя, защото всичко ,направено от теб е така добре съчетано цветово, че предпочитанията нямат значение. Ако все пак искаш някаква подсказка - бордо :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...