сряда, 26 февруари 2014 г.

Резултати от "почерпката"!

Благодаря на всички, които се включиха!
Късмет днес има Te4eto от Шарени хартийки!!! Честито!
Ще дам още една допълнителна награда- за tancheto от Хартиени фантазии, защото тя е последния ми последовател!
Това са победителите от блога.
Теменужка Милчева печели от записалите се във фейсбук!
Честито на всички! Очаквам адресите Ви!

вторник, 18 февруари 2014 г.

Честита ми 4-та блогогодинка!

Преди 4 година на тази дата беше първата ми публикация! От тогава досега изпробвах различни техники, материали, инструменти. Но няма да спра до тук :). Отворена съм за нови и разнообразни неща, колкото може повече.
И така... по повод Рожденния ден на блога ще дам две награди. Ще включват картичка, ръчно изработени от мен цветя, хартии, изработени с любимата ми напоследък техника, нещо с брокат, камъчета и панделки. Снимка не мога да сложа, защото тепърва ще ги изработя някои неща. Единственото условие е да оставите коментар след тази публикация тук или във фейсбук, като трябва да уточните каква цветова гама предпочитате( за да знам какви цветя и хартии да приготвя). Имате на разположение една седмица- до 25 Февруари вечерта. На 26-ти ще обявя кои двама от Вас са имали по- голям късмет и ще помоля за адреси. Ще се постарая в рамките на два дена да ги пратя.
Сега ще Ви покажа няколко картички, част от които сте виждали във фейсбук. Темата беше празника Свети Валентин! Цветята и хартиите ще бъдат изработени по техниката, която съм използвала при изработката на тези картички- изрязани с пънч, нанизани на тел с мънисто!
Приятен ден на всички!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...