петък, 27 февруари 2015 г.

Баба Марта 2

Още една картичка за Баба Марта. Използвах прежда, органза, дантела, перли- доста различни материи. Направих я на един дъх, всичко си стана така, както си я представих. За основен фон използвах хартия от  Ръчно изработени картички "Мигито", материали и продукти. И в този проект присъства брокат- напоследък много посягам към него.
Завършвам публикацията си с пожелания за много здраве, късмет и щастливи мигове на Вас и Вашите семейства!четвъртък, 26 февруари 2015 г.

Mix media и Баба Марта


Ето, че и аз се осмелих да пробвам тази техника. Използвах оребрен картон, на който залепих част от салфетка с декупажно лепило, като изсъхна сложих един печат. Минах краищата на хартията с червен дистре, но нещо ми розовее- явно не съм улучила точния цвят. После червена акрилна + малко черна, да е по- наситено. Смесих бяла акрилна с С200, покрих десния горен край и посипах с брокат. Дантелите, ръба на цветята и подковата също са покрити с тази смес.
Получи се една артистична картичка в бяло и червено.
Приятен ден!

събота, 21 февруари 2015 г.

Пликове за сватба


За първи път използвам такъв декоративен елемент- подкова, но ми хареса и определено ще повторя. Подковата и цветята са с бял брокат.
С този плик се включа в Предизвикателството на Хартиени вълшебства, защото има блясък:
На този плик определено има разлика в цветовете, за съжаление. И не може да се види как блестят цветята.
Хубав ден от мен!

сряда, 18 февруари 2015 г.

Пет години!

Пет години от първата ми публикация!!! Ех, как минава времето...
Благодарение на това хоби създадох много приятелства. Радвам се, че блога се посещава, макар и рядко да публикувам. Май трябва да се взема в ръце :).
Показвам Ви последните пликове, които направих. Използвах и така обичания от мен брокат. В комбинация с печат от Мигито Петрова!
Може да ги видите и във  фейсбук страницата ми Queen Of Glitter.

С този плик ще се включа в предизвикателството на Хартиени вълшебства, защото има брокат:


Приятен ден!

сряда, 4 февруари 2015 г.

Една различна картичкаПоловин година никаква публикация. Време е да изтупам прахоляка :).
Идеята за тази картичка ми се върти отдавна в главата. Розетката е направена от тънки лентички картон, които са залепени на обратната страна на прозорчето. След това са залепени с обемно залепващо. Цветенцата и полу- сферичните перли са основния акцент. За разкош дантела и органза!
А това е страницата ми във фейсбук : QueenOf Glitter , нищо че точно тази няма и грам брокат :). Там ще публикувам всички неща, които изработвам. 
Хубав ден!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...